Ημερίδα διαβούλευσης Παρασκευή 23/04/2021 για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ανοικτή ημερίδα διαβούλευσης για φορείς και πολίτες.

Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες σχεδιασμού και τις προτεραιότητες της περιόδου 2021-2027, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δυτικής Ελλάδας για τη νέα περίοδο.

Μπορείτε να συμμετέχετε διαδικτυακά στην ημερίδα που διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 9:30), όπου θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των στόχων της Περιφέρειας και συζήτηση με φορείς και πολίτες.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της ημερίδας είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στον κατάλογο ομιλητών χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

Πατήστε εδώ για εγγραφή στον κατάλογο ομιλητών

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο, μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της διαβούλευσης: pde.espa2127.gr

Το κείμενο βασικού σχεδιασμού (concept paper)

Η διαβούλευση θα είναι ανοικτή έως τις 15 Μαΐου 2021.